Uncategorized

Nuntă cu drag de flori și de planetă 

Nuntă cu drag de flori și de planetă 

Tot mai conștienți de impactul asupra mediului, modul în care ne exprimăm afecțiunea a trecut și el prin schimbări. Zi de zi, tot mai responsabili. Evenimentele importante din viețile noastre s-au adaptat și ele. Ți-ai găsit sufletul pereche și îți dorești o nuntă ca-n povești. Chiar și în acest context în care luptăm cu viruși și cu tot felul de tulburări civile, îți dorești ca evenimentul tău special să fie ca-n povești. Doar că de data asta vrei să și simți că bucuria ta nu va dezechilibra natura. Și vrei ca și invitații tăi să simtă asta: că sunt parte integrantă dintr-un sistem cu grijă pentru natură și pentru mediul înconjurător. Florile nu fac excepție, la fel ca aranjamentele florale, parte esențială din orice prilej de sărbătoare. 

2020 ne-a arătat că trebuie să ne schimbăm comportamentul legat de consum, regândindu-ne conceptul de eveniment și de aranjament, în general. De aici și conceptul de design floral minimalist, cu flori de câmp și plante cât mai ușor de întreținut. Aspectul de cadru natural, integrat în natură, poate fi creat și conturat prin buchete îngrijite, înconjurate de verdeață luxuriantă. Și pentru că plantele au suflul lor iar o nuntă celebrează viața și reuniunea pentru generarea vieții, aranjamentele florale în ghiveci pot fi hype în trend și în același timp un statement ecologic. 

Prin tot ceea ce facem transmitem un mesaj. De data asta mesajul trebuie să fie comun unei planete întregi. Să începem de acasă. Cu Drag de flori și cu grijă pentru natură. Pentru o nuntă ca-n povești contemporante, vegane și florale. Îți mulțumim că ești alături de noi. Și de ele. De flori. 

Nuanțe și culori într-un pastel integrat

Întoarcerea la viața curentă înseamnă a vedea lumea în alte nuanțe. Regândirea felului în care organizăm evenimentele presupune grijă pentru natură dar și pentru culori care să exprime nostalgia naturii. Pentru că a devenit un trend abordarea meditativă, lila și violetul fac parte acum din ideea de integrare. Iar un aranjament floral care să integreze grija pentru natură și reflecție asupra lumii poate fi o idee bună. De aceea îți propunem o abordare meticuloasă asupra aspectului natural al decorațiunilor florale din cadrul evenimentelor tale. 

Fie că e vorba de o micro wedding sau de o întâlnire între prieteni, cel mai important este să te simți în largul tău. Iar dacă florile îți vorbesc, asigură-te că si prietenii tăi vor înțelege limbajul acesta ascuns al nuanțelor și parfumurilor de flori proaspete. Și pentru că se poartă florile de câmp și aranjamentele florale cât mai naturale, îți sugerăm ideea de suspendare: flori de câmp în sticluțe transparente atârnând printr-un fir invizibil din tavan, trandafiri în ghivece, buchete de violete și tot ce poate da senzația de ușor și impermanent. 

Prezența înseamnă aprecierea momentului, dezvoltarea simțurilor și deschiderea către stimuli. Florile au această capacitate de a-și sensibiliza audiența prin implicarea tuturor simțurilor. Folosește-ți intuiția și vizualizează un ambient prin care să lași nuanțele florilor să-și spună povestea. Învață să vorbești limbajul florilor. Învață să asculți parfumul petalelor. Cu drag. De flori și de tine.